piFLOW®f

PiFLOW®f je náš najobľúbenejší vákuový dopravník v potravinárskom priemysle. 
Nahrádza ručnú manipuláciu alebo mechanické dopravníky, ako sú závitovkové dopravníky alebo korčekové elevátory, aby sa zabezpečilo bezpečnejšie, ergonomické a bezprašné pracovné prostredie v zariadeniach na výrobu potravín. 

Medzi typické prepravované materiály patrí široká škála práškov a granúl, vrátane, ale nie výlučne, soli, múky, granulovaného alebo práškového cukru, kávy (prášok alebo celé zrná), čaju, proteínového prášku alebo iných funkčných potravín, ovsa, paprikového prášku, kakaa , sušený tovar (napr. cestoviny), šošovica, ryža, semená (konope, arašidy, kešu, atď...), korenie, strúhanka, syrový prášok, ryžové lupienky, cícer, vtáčie semeno, krmivo pre domáce zvieratá, kapsuly s rybím olejom, sušené ovocie , a viac. 
Piab vykonal značný počet testov týkajúcich sa rôznych potravinárskych aplikácií. Výsledky testov sú súčasťou vedomostnej základne Piab, preto sú kontroly uskutočniteľnosti v prípade väčšiny požiadaviek poskytované v extrémne krátkom časovom rámci. 

Rad piFLOW®f pozostáva z modelov s objemom dávok 6, 8, 14 a 28 l [0,21, 0,28, 0,49, 0,99 ft³], ktoré dokážu prepraviť až 7,5 ton/h [15 000 lbs/h]. Sú navrhnuté s telom z nehrdzavejúcej ocele (ASTM 304L). Všetky časti, ktoré sú v kontakte s dopravovaným materiálom (telo dopravníka a tesnenia) sú v súlade s FDA, EC č. 1935/2004 a EC č. 10/2011. V závislosti od konfigurácie je k dispozícii certifikácia prachu ATEX. Tento rad je dostupný s dvomi úrovňami automatizácie. Štandardná verzia je jednoduchý a spoľahlivý vákuový dopravník. Na rozdiel od toho verzia BVO alebo Batch Volume Optimization obsahuje snímač hladiny, ktorý uľahčuje nastavenie objemu dávky, čo vedie k kratšiemu nastaveniu dopravníka pri výmene materiálu a zabezpečuje vyššiu úroveň bezpečnosti prevádzky znížením možnosti ľudskej chyby.

loading...

Ján Plavák

Tel.: +421 37 7777 923
Mobil: +421 903 575 748
Fax: +421 37 7777 928
Email:jpl@bibus.sk

Supplier´s website

Homepage Piab

Piab vacuum conveying principle